Diverse werkzaamheden [klik op de foto's voor een grote weergave]
Remmers spiraal ankers
Ook voor scheuren in uw gevel hebben wij de juiste oplossing en wel de Remmers spiraal ankers. Daarmee worden de scheuren in uw gevel voor altijd opgelost.
Na de behandeling van de scheuren is het resultaat blijvend en zullen de scheuren totaal verdwenen zijn. Waar de scheur dwars door de steen gaat kunnen wij dit oplossen door met speciale mortel op kleur de steen te herstellen. In het uiterste geval zal de steen vervangen worden.
Het eindresultaat zal zijn dat de scheur blijvend hersteld is.
 

Hakken
Voegwerk uithakken behoort ook tot onze werkzaamheden. Ook daarvoor hebben wij de juiste personen aan het werk.
Of de voegen uitgehakt moeten worden of indien nodig, uitgeslepen: wij hebben er de juiste mensen en gereedschappen voor.

 
Slijpen
Wij werken volgens de arbo-regels.
Voegwerk verwijderen d.m.v. slijpen gebeurt bij ons stofarm, d.w.z. via stofafzuiging waardoor een minimum aan stof vrij komt en de overlast door stof minimaal is. Het voordeel is: minder overlast van stof, goed voor het milieu en een prettige werkomgeving voor het personeel.

Reinigen
Voor het reiniggen van uw gevels kan u ook bij ons terecht. Daarvoor zijn er verschillende mogelijkheden zoals torbo stralen of reinigen met heet of koud water onder hoge druk.
Wat mogelijk is bij u word onder deskundig advies met u doorgenomen.

Wij adviseren dan ook zeker de gevels die gereinigd zijn te laten impregneren. Het resultaat van impregneren is hier dan ook te zien.

Impregneren
Voor het impregneren van uw gevels gebruiken wij een hoogwaardig milieuvriendelijk impregneer middel. Impregneren gebeurt bij ons door middel van onder lage druk vloeien zodat de te impregneren gevels voldoende impregneer op kunnen nemen, dit om het beste resultaat te krijgen.